Zabavni sadržaji

ŽELJKINE PRIČE ZA MALI ODMOR

Ponedjeljkom, srijedom i petkom iza 13 sati na Školskom portalu Željka Horvat-Vukelja pričat će svoje legendarne priče. Nadamo se da će ubrzo doći i vrijeme kada ćete je ponovo čuti uživo u školama i knjižnicama.

  1. priča: Crvić
  2. priča: Kad je Mjesec htio popiti more
  3. priča: Medo Edo
  4. priča: Kamion Mješalica
  5. priča: Mrvica
  6. priča: Noćna pustolovina jednog ključa
  7. priča: Plavo puce

 

SMIB I MODRA LASTA

Školska knjiga daruje svim učenicima besplatan pristup listalici s novim brojem Smiba i Modre laste. Otkrijte što je smislila Durica i kakve savjete nudi Lastan. U oba časopisa čeka vas više od stotinu zabavnih tekstova.
Čitajte pjesme i priče, upoznajte talentirane vršnjake, doznajte zanimljivosti o životinjama, prirodnim i kulturnim ljepotama Hrvatske i svijeta, rješavajte enigmatske zadatke, kvizove i pitalice, smijte se uz stripove i šale. Najbolji časopisi za učenje i zabavu nude mnogobrojne zanimljive sadržaje.

SMIB, broj 7 – ožujak 2020.

SMIB, broj 8 – travanj 2020.

MODRA LASTA, broj 7 – ožujak 2020.

MODRA LASTA, broj 8 – travanj 2020.

 

ONLINE SLAGALICE

Knjižnice grada Zagreba pripremile su vam zanimljivi način kako sebi i svojoj djeci prikratiti vrijeme provedeno u kući. Na dolje navedenoj poveznici možete pronaći niz online slagalica sastavljenih od raznolike građe iz vrijedne Digitalizirane zbirke Knjižnice grada Zagreba.